Termeni și condiții

GEOMIR MOTORS SRL denumită www.geomir-motor.ro , este furnizor al serviciilor de reparatii motoare ambarcatiuni in localitatea Maliuc.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.geomir-motor.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.geomir-motor.ro este site-ul de prezentare al GEOMIR MOTORS SRL ce ofera solutii de reparatii motoare ambarcatiuni in Localitatea Maliuc.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin www.geomir-motor.ro și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea GEOMIR MOTORS SRL.

www.geomir-motor.ro nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al www.geomir-motor.ro sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.geomir-motor.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din acest site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

www.geomir-motor.ro este absolvit în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările www.geomir-motor.ro prevăzute în acest document.

www.geomir-motor.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare : 23.02.2021